Geschiedenis

 

 


Info & Reservaties
tel : 03/236 75 60
gsm :0477/693 192

info@m4p.be

 

Music For Pleasure bestaat al geruime tijd. Hier een woordje over het onstaan van de groep door mede-oprichter Johnny:

We schrijven 1993, in dit jaar werd ik door een goede vriend aangesproken. Hij was bezig een groep op te richten en zocht nog 1 gitarist / zanger.

Gezien m’n verleden (in groepen gespeeld met uiteenlopende muziekgenres (van punk tot hard rock-) dacht hij dat ik misschien wel interesse had. Ze zouden covers van de jaren 60 – 70 & 80 brengen. Hij had zelfs al een naam bedacht voor de groep, naar analogie met de covers die we zouden brengen, had hij een idee om de groep te noemen naar een oud muzieklabel “Music for Pleasure” kortweg “M4P”.

Ik had uit nieuwsgierigheid een repetitie bijgewoond en was “verkocht”.
Het klikte meteen met de andere groepsleden, zowel op muzikaal als sociaal vlak. Een nieuwe groep werd geboren. “M4P”.

Na verloop van tijd werd onze bassist en goede vriend (die tevens de oprichter van de groep was) wegens medische redenen genoodzaakt om de groep te verlaten . We beslisten unaniem om de groep te laten voortbestaan en gingen op zoek naar een nieuwe bassist.

In de jaren die volgden gebeurden er nog enkele wissels, zodat ik nu nog als enige oorspronkelijk lid van de groep “M4P” overblijf.

De liefde voor deze muziekstijl zette me er telkens toe aan om nieuwe groepsleden bijeen te brengen.
Dit resulteerde uiteindelijk in de huidige bezetting. Met dit viertal hebben we de spirit van “the Good Old Days” teruggevonden zoals zij was in 1993 bij de oprichting van de groep.

Hierbij wens ik zowel de groepsleden en hun familieleden, als onze fans en het publiek nog veel muzikaal plezier met “M4P” toe ;O)

Johnny